Hoppa till innehåll →

Om mig – en vardagsbloggare från Stockholm!

Jag är en helt vanlig kille från Stockholm. På dagarna arbetar jag i en butik, även den belägen här i stan. När jag inte jobbar tränar jag, lagar mat och spelar spel. Jag försöker också umgås med vänner och familj när jag har tid över. Bloggen tänkte jag använda som ett sätt att få dela med mig av mina tankar och känslor i mitt liv. Jag hoppas det ska intressera dig.

Mitt arbete är ganska roligt och passar mig just nu. Men jag vet inte om det är vad jag vill syssla med resten av livet. Jag är ganska aktiv och tar hand om mig själv tycker jag. Dessutom är jag en fena på att laga mat. Jag brukar läsa recept och titta på kockprogram på TV och sedan lagar jag mat utifrån det. Kanske ska jag söka till Mästerkockarna snart, bara en tanke.

Träning och hälsa.

Jag tränar regelbundet och har alltid gjort. När jag var liten sprang jag lopp och hela familjen var med. Det har nog satt spår i mig. Om jag inte tränat på ett par dagar mår jag inte bra. Kroppen stelnar till och jag känner mig ganska hängig. Träningen gör mig gott. Det är konstigt också för om jag inte tränar på två dagar börjar jag genast äta onyttigt… skumt det där.

På tal om att mat. Normalt brukar jag äta en hyfsat kolhydratsfattig kost med mycket protein och fett. Jag mår bra av det och håller mig smidig. Men alla kan inte äta så utan våra kroppar behöver olika. För att kunna anpassa maten efter sin kropp är det viktigt att lära känna sig själv och framförallt veta vad ens kropp behöver och när den behöver det. Här på bloggen kan du läsa om mina bästa tips för att lyckas i köket.

Xbox spelande singel

Jag spelar ju en del också. Brukar spela Xbox och Nintendo mest. Ganska kul faktiskt. Jag spelade mer när jag var yngre men jag kan fortfarande dra igång ett spel och bli fast. Men jag spelar faktiskt en del på nätet med, snurrar lite slots och drar ett par pokerrundor ibland. Måste nog dra över till grabbarna en dag och ha en spelkväll. Laga lite god mat och ha en trevlig kväll.

Detta var lite om mig och om du är sugen på att läsa om olika rätter jag lagar med fisk, kött, kyckling och vegetariskt så logga in ibland och kolla. På helger försöker jag laga lite finare dyrare mat och jag delar gärna med mig av recepten på både festmat och lite mer vardagsmat, som jag brukar kalla “matlådemat”. Missa inte heller hur det går för mig och grabbarna på pokerkvällen!